Der er mange muligheder for overnatning på Stenderup halvøen - alt fra luksus Kro-ophold og Bed and Breakfast , til overnatning i det fri i shelterne med udsigt på Lillebælt.

 

Sdr. Bjert har en yderst charmerende kro, og det er næsten for godt til at være sand, at den har fundet et  kropar, som går til opgaven med stor begejstring og meget sans for, hvordan man kombinerer de lokale behov med kulinariske underværker. Fra onsdag til søndag er man velkommen til á la carte og menuer, og der udover er kroen stedet, når du vil fejre rund fødselsdag, jubilæum, eller konfirmation. Selvfølgelig tilbyder den også skønne værelser til overnatning. Find al info her  Kro: klik her, og læs kroparrets portræt her.

Juhl B&B: klik her

Feriebolig med 5 sovepladser på Agtrupgaard i landsbyen Sdr. Bjert midt på den naturskønne Stenderup Halvø med super cykelmuligheder: klik her.

Overnatning i det fri: der er sheltere i Midtskoven ved Skovriddergården, ved Skibelund strand og ved Favnepladsen i Sønderskov. Klik her for at reservere: